Meghosszabbítjuk a Tartalmas Pihenés 2017 pályázat beadási határidejét!

A Tartalmas pihenés pályázat beadási határideje módosításra kerül a következők szerint:

Elektronikus beküldés határideje 2017. május 21. 24.00 óra

Az aláírt beszkennelt pályázati adatlapot a pályázati kiírásban kért mellékletekkel együtt a következő címre kérjük küldeni : palyazat@esoember.hu

A papír formátumban beadandó pályázati anyag postára adásának határideje: 2017. május 22.

A kitöltött pályázati adatlapot, hitelesítve (lepecsételve, a szervezetet bejegyző bíróságnál bejelentett képviselő által cégszerűen aláírtan) 1 db eredeti és 1 db másolati példányban postai úton az alábbi címre kérjük benyújtani:
Autisták Országos Szövetsége
1053 Budapest
Fejér György utca 10.
A postai úton benyújtott pályázatot csak összerendezett, lefűzött, vagy lespirálozott formában tudjuk elfogadni! A borítékra kérjük, hogy írják rá: „Tartalmas pihenés 2017”

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a felhívásban szereplő módon, az ott szereplő postai és e-mail címre, határidőn belül, formailag megfelelő módon benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni!

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küldd a pályázóknak.
Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség. Az érvénytelenül illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

További részletek a pályázati kiírással kapcsolatosan az alábbi weboldalon találhatók.

 

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen illetve a következő telefonszámon kérhető: +36 20 401 5126