Meghívó a Norvégminta fesztiválra

A Norvég Civil Támogatási Alap szeretettel várja Önt, Téged és Mindenkit a *Norvégminta Fesztiválon június 26-27-én a Dürlinben* (Budapest, XIV. Ajtósi Dürer sor 19-21.), ahol lehetőség nyílik személyesen is találkozni az Alap által támogatott civil szervezetekkel.

A fesztiválon közel nyolcvan,változatos területeken dolgozó szervezet munkáját ismerhetjük meg. A beszélgetések, gyerekprogramok, kiállítások, színházi előadások, koncertek, városi séták, vetítések és játékok között mindenki megtalálhatja, ami érdekli, függetlenül attól, hogy hány éves, honnan érkezik, és milyen nehézségek és örömök jellemzik mindennapjait. A civil szervezetek és munkájuk épp olyan sokszínű, mint a társadalom, amelyben élünk. Most bárki megkérdezheti, kipróbálhatja, elkészítheti, végigjárhatja, megnézheti, megtapogathatja-megszagolhatja, eljátszhatja, megvitathatja mindazt, amire máskor nem nyílik lehetőség.

A részletes program itt található: https://norvegcivilalap.hu/fesztival     

A Norvégminta fesztivál számos izgalmas programján regisztráció után lehet részt venni, egy-egy program 30 embert tud fogadni.
Kérjük nézzétek át a programot (https://norvegcivilalap.hu/fesztival) és regisztráljatok az alábbi űrlapon, melyen az összes programot kiválaszthatjátok, amin szeretnétek részt venni.
https://goo.gl/AETVB2

Mindenkit sok szeretettel vár az Ökotárs, az Autonómia, a Demnet, és a Kárpátok-Magyarország Alapítvány