Mától az autizmussal élők számára is elérhető a Magyar Telekom “Hello, holnap!” díjcsomagja!

1_Children_with_phones


Mint arról már korábban beszámoltunk, a Magyar Telekom Nyrt. a fogyatékkal élők támogatása céljából nemrégen bevezette a “Hello, holnap!” nevű díjcsomagját, amelyből érdekes módon kihagyták az autizmussal élő személyeket.

A díjcsomag célja, hogy a fogyatékkal élők érdekvédelmi szervezeteinek érintett tagjai kedvezményesen kommunikálhassanak egymással. 

Az AOSZ már akkor megkereste a Telekom-ot, és érdekvédelmi lobbitevékenységének köszönhetően sikerült a kedvezményt kiterjeszteni az autizmussal élő személyekre, és az AOSZ-ra is. A Telekom válaszát szó szerint idézzük:

 

Tisztelt Elnök Asszony!
Kedves Edit!
Tájékoztatni szeretném, hogy a Magyar Telekom elérhetővé tette a hello holnap! Domino díjcsomagokat az AOSZ tagjai részére. A Telekom az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a kedvezményeket, díjakat. A díjcsomagról bővebb tájékoztatást kaphat weboldalunkon: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/domino/helloholnap
Üdvözlettel
Horváth Levente
 
/Legfrissebb fenntarthatósági jelentésünk már online olvasható (http://www.telekom.hu/static/sw/download/Fenntarthatosagi_jelentes_2013.PDF)./