Már a Félegyházi Termál Parkfürdőbe és a győri Xantus János Állatkertbe is kedvezményes belépőt lehet váltani AOSZ kártyával

Új együttműködés keretében a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. (6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth L. utca 35.) minden személy számára, aki rendelkezik az AOSZ által kibocsátott autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.), valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője 600 forintos áron vásárolhat belépőjegyet az intézménybe. A jegyárakat a Félegyházi Termál Parkfürdő évenként állapítja meg.

Szintén új együttműködés keretében a Xantus János Állatkert Közhasznú Nonprofit Kft. (9027 Győr, Kiskútliget) minden személy számára, aki rendelkezik az AOSZ által kibocsátott autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.), valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője PARTNER jegyáron vásárolhat belépőjegyet az intézménybe. A jegyárak változásának jogát a győri Xantus János Állatkert fenntartja.


A kedvezmények már most is érvényesek.