Lezárult a vidéki – intézményi férőhely kiváltás témájú – szakmai rendezvénysorozat

Eszmecsere a kiváltásról – szakmai találkozók országszerte

Az FSZK Nonprofit Kft. TÁRS Projektje az EFOP 2.2.2 Intézményi ellátásról a közösségi alapú szolgáltatásokra való áttérés fejlesztése – intézményi férőhely kiváltás pályázati konstrukció kapcsán az intézményi oldalról érkező kérdésekre, igényekre reagálva szakmai találkozókat szervezett az ország több pontján.

A találkozók célja a pályázói kör szakmai munkájának elősegítése volt, információcserével és tudásmegosztással, illetve a TÁRS Projekt kiváltási folyamatban betöltött támogató szerepének bemutatása. A meghívott résztvevők – a kiváltásban érintett intézmények és az SZGYF megyei kirendeltségeinek munkatársai – az érdekvédelmi szervezetek képviselőinek és az intézményi koordinátorok bevonásával, az FSZK Szakmai Koordinációs Műhely szakembereinek irányítása mellett tehették fel kérdéseiket, oszthatták meg tapasztalataikat és vitathatták meg nézeteiket a Támogatott Lakhatásról.

A rendezvénysorozat, melynek helyszínei Békéscsaba, Székesfehérvár, Miskolc, Debrecen, Zalaegerszeg és Kaposvár voltak, június végén zárult.

forrás: FSZK Nonprofit Kft