Kiírásra került az AUT2016 kódszámú pályázat

Pályázati felhívás!

“Autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek kiegészítő támogatása” címmel pályázatot hirdet az Emberi Erőforrások Minisztériuma felkérésére a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft.

A pályázat célja az autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthont (fogyatékosok nappali intézményét, ápolást-gondozást nyújtó intézményt, rehabilitációs intézményt, lakóotthont, támogatott lakhatást; továbbiakban intézményt) fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek folyamatos és biztonságos működésének támogatása.

Közvetlen célcsoport: autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó intézményt fenntartó nem állami, nem egyházi szervezetek.

Közvetett célcsoport: autizmussal élő személyek számára szociális ellátást nyújtó autista otthoni ellátásokban részesülő autista személyek.

A pályázatok támogatására rendelkezésre álló keretösszeg: 94 600 000 Ft, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Pályázat kiírója között létrejövő együttműködési megállapodás fog biztosítani.

Pályázat kódja: AUT2016

A pályázat beadási határideje: 2016. június 13. 00:00

A támogatásban részesíthetők köre, a programok, a támogatás mértéke, a pályázati dosszié letöltésének módja és további részletek az FSZK weboldalán található: http://fszk.hu/palyazat/aut2016/

A megvalósítási időszak 2016. július 1-től 2017. február 28-ig tart.

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket az aut2016@fszk.hu email címen várják.