Kedvezményes korcsolyázási lehetőség az Aréna Pláza Jégteraszán!

Arena Jegterasz logo

 

Az Arena Plaza Jégterasz egy új, karitatív programot indított, melynek keretein belül ingyenes korcsolyázási lehetőséget biztosít az autista gyermekek és kísérőik számára.

A Jégterasz az autizmussal élők számára minden hétköznap (hétfőtől-csütörtökig) a délutáni órákban, 15:00 és 18:00 óra között elérhető. Arra kérnek mindenkit, hogy kísérői felügyeletet a létszámnak megfelelően biztosítsanak az előre megbeszélt időpontokra, hiszen nagyon fontos, hogy a gyermekek biztonságban érezzék magukat, miközben játszva kikapcsolódnak.

Amennyiben korcsolya nélkül érkeznek, bérlésre is van lehetőség jelképes összegért: 200Ft/alkalom.

Csoportonként körülbelül 10 fővel számolnak, de meg tudnak oldani nagyobb létszámot is.
Fontos azonban, hogy érkezésüket mindenképpen jelezzék előre! Az autizmust igazoló orvosi véleményt/AOSZ kártyát legyenek szívesek magukkal vinni a gördülékeny szervezés érdekében!

A Jégterasz számára kiemelkedő jelentőségű az egészséges életmódra való nevelés és a sportra való ösztönzés, ezért megpróbálják minél szélesebb körben felkínálni ezt a lehetőséget.

Hisznek abban, hogy jobb dolog adni, mint kapni, és ezzel a felajánlással kicsit segíteni szeretnének nehezebb sorsú embertársainkon!

Sok szeretettel várnak mindenkit!

Amennyiben bármilyen kérdése van, keresse bátran Milkovics Nikolettet a következő elérhetőségek valamelyikén:

0630/787-8112

info@jegterasz.hu