Kedvezményes jegyek a Cirkuszfesztivál díjnyertes produkcióiból álló – Győztesek Karneválja műsorra

A – Cirkuszfesztivál díjnyertes produkcióiból álló – Győztesek Karneválja műsor megjelölt előadásaira 1000 Ft-os jegyárat, valamint 40%-os kedvezményt biztosít a Fővárosi Nagycirkusz! 

A XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon egy teljes héten keresztül a világ legjobb, legsikeresebb cirkuszművészeti produkcióit láthatta a közönség. A rendezvénysorozat produkcióit nemzetközi, szakmai zsűri pontozta, mely értékelés alapján a legjobbak nyerték el a Fesztivál díjait. A Cirkuszfesztivál díjnyertes produkcióiból összeállításra kerülő Győztesek Karneválja előadást január 19 és március 11-e között látható a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az egyedülálló, világszínvonalú műsor szerdától péntekig 15:00, szombaton 11.00, 15:00 és 19:00, vasárnap pedig 11.00 és 15:00 órakor kezdődő előadásokkal vár minden kedves érdeklődőt.

A január 19-én és 20-án 19 órakor kezdődő, továbbá a 21-én 11 órakor kezdődő előadásaikra az II. kategória jegyáraiból 40%-os kedvezményt kínálnak, a III. kategóriában pedig egységesen 1000 Ft-ért válthatnak jegyeket.

 

A január 24-én, 25-én és 26-án 15 órakor kezdődő előadásaikra az I. és II. kategória jegyáraiból 40%-os kedvezményt kínálnak, a III. kategóriában pedig egységesen 1000 Ft-ért válthatnak jegyeket.

A kedvezmény a szabad helyek erejéig érvényes!

A 25%-os kedvezményük március 11-ig szól és a szabad helyek erejéig érvényes!

A szervezetünk számára szóló 25%-os kedvezmény a prémium, I. és II. kategória jegyáraira vonatkozik, a foglalás fix helyre szól. A III. kategóriába egységesen 1500 Ft-ért válthatnak jegyeket. Hozzátartozókra is érvényes, az összes igényelt jegyre vonatkozik, db számos korlátozás nélkül. A nézőtérképet és az árakat az itt található jegyrendelő nyomtatvány is tartalmazza.A jegyvásárlás menete:

  1. Kiválasztja a megtekinteni kívánt előadás dátumát, időpontját.
  2. A „Jegyrendelő nyomtatvány”-t a kitöltést követően visszaküldi a következő e-mail címre: dancsecs.eszter@maciva.hu –  minden péntek 14h-ig
  3. A jegyrendelést követően értesítést kap a jegyfoglalás sikerességéről, melyben megtalálja a jegyek átvételéhez szükséges foglalási sorszámot.
  4. A kedvezményes jegyek akár azonnal átvehetők a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában. A lefoglalt jegyeket legkésőbb az előadás előtt 1 órával kell átvenni.

A hétvégére szóló jegyrendeléseket január 19. péntek 16 óráig dolgozzák fel, de a többi előadásra lehet még jegyet rendeli.

Pénztár: H-V: 10 – 18 óráig;

Fizető eszközök: Készpénz, Bankkártya, SZÉPKÁRTYA, Sodexo kultúra utalvány