Kedves Szülőtársunk, Tagszervezeti Vezető Társunk! Ismét találkozunk!

A tavalyi év nyarán “Rólunk szól! Döntsünk együtt a jövőnkről” rendezvényünkkel bejártuk az országot, sok száz kilométert utaztunk,15 helyszínen találkoztunk tagszervezeteinkkel, szülőkkel, szakemberekkel, együttműködő partnerekkel, olyan intézményeket látogattunk meg, akiknek a tapasztalati gazdagítottak bennünket és együtt gondolkodtunk a jövőnkről, az újabb stratégiai jelentőségű kérdésekről, feladatokról.

Nagyon sokat tanultunk, nagyon sok visszajelzést kaptunk Tőletek, hogy mennyire hasznos volt és folytassuk. Ezért ezen a nyáron is útnak indulunk! 

Mi: az AOSZ elnöke, valamint az AOSZ irodák munkatársai elmegyünk Hozzátok, a tagszervezeteinkhez. Látogassuk meg, ismerjük meg egymást, egymás munkáját, kérjük, gyertek el Ti is! 

Programjaink célja egymás értékeinek, jó gyakorlatainak megismerése, a közösségünk építése, az AOSZ és AOSZ Info-Pontok és szolgáltatások bemutatása, közös gondolkodások arról, hogy hogyan, milyen lépések útján tudjuk előbbre vinni gyermekeink boldogabb jövőjének elérését.

A programokra tagszervezeteinket várjuk, de minden tagszervezet szabadon dönthet arról, hogy kit hoz magával. Minden egyes személy, aki részt szeretne venni a programokon, azt kérjük, hogy külön regisztráljon, mert a helyszín tervezés szempontjából fontos információ, hogy mennyien leszünk. Ha kitöltötted a regisztrációs ívet, akkor fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, amit érdemes elmentened, hogy lásd a program részleteit.

Köszönjük az AOSZ Info-Pont irodákat és intézményeket működtető tagszervezeteinkek, hogy megszervezik és megvalósítják a vendéglátásunkat!

A helyszínen az AOSZ kommunikációs munkatársa felvételeket készít az AOSZ számára, kérjük, hogy ehhez járuljatok hozzá.

A helyszínekre történő utaztatást nem tudjuk biztosítani, kérlek ezt gondold át előzetesen. Ha csak ez akadályoz meg abban, hogy velünk tarts, akkor kérjük keress minket, hogy tudjunk segíteni!

Ha bármire szükséged van, akkor fordulj hozzánk bátran a tagszervezetek@esoember.hu címen, vagy a +36 20 401 5126 telefonszámon. Segítünk és a megoldások megtalálására törekszünk! 

Az alábbi helyszínek közül több is választható!

Dátum – Helyszín PROGRAM REGISZTRÁCIÓS LINK
2022.07.15. Tata

Látogatás a Szent Gergely Lakóotthonban              Esőemberekért Egyesület

Érkezés és gyülekező:
10.45 – 11.00
Intézmény megtekintése
11.00 – 11.30
Cím: 2890 Tata, Fürdő u. 24.

11.45 – 12.00
Érkezés az ASZ Tanácsadó és Szolgáltató Központba
Cím: 2890 TATA, Somogyi B. u. 39.

12.00-14.00
Beszélgetés a kezdetekről, a mindennapok örömeiről és kihívásairól
Együttműködések, jó gyakorlatok bemutatása – beszélgetések

Erre a rendezvényre a regisztráció lezárult.

REGISZTRÁCIÓ

2022.07.16. Siófok
Találkozó a siófoki AOSZ Info-Pont irodájában                    Autisták Rehabilitációjáért, Oktatásáért és Neveléséért (ARON) Siófoki Egyesület

Érkezés és gyülekező:
10.45-11.00
Cím: 8600 Siófok, Széchenyi u. 11. “Civil kuckó”
11.00-14.00
AOSZ és AOSZ Info-Pontok és szolgáltatások bemutatása
Együttműködések, jó gyakorlatok bemutatása – beszélgetések

Erre a rendezvényre a regisztráció lezárult.

REGISZTRÁCIÓ

2022.07.30. Szekszárd

Találkozó a szekszárdi AOSZ Info-Pont irodában    Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület 

Érkezés és gyülekező:                                                              10.45-11.00                                                                              Cím: 7100 Szekszárd,  Wosinszky  Mór ltp. 28. fszt.1.          11.00-14.00                                                                            AOSZ és AOSZ Info-Pontok és szolgáltatások bemutatása      Együttműködések, jó gyakorlatok bemutatása – beszélgetések                                                                 

Erre a rendezvényre a regisztráció lezárult.

REGISZTRÁCIÓ

Időpont egyeztetés alatt!

Miskolc

Találkozó a miskolci AOSZ Info-Pont irodában            Szimbiózis a Harmonikus Együtt-létért Alapítvány

         


AOSZ és AOSZ Info-Pontok és szolgáltatások bemutatása

Együttműködések, jó gyakorlatok bemutatása – beszélgetések

 

 

REGISZTRÁCIÓ

később lesz elérhető