Kedden indul az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Jószolgálati Programja

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás Jószolgálati Programjának keretében az autizmussal élőket támogató szervezetek csoportjai előzetes regisztráció után, díjmentesen tekinthetik meg a világkiállítás központi rendezvényét a Hungexpon.

A kiállítás megtekintésére a csoportos jelentkezéshez szükséges online regisztrációs lap kitöltésével van lehetőség.

Hasznos információk a regisztráció és a látogatás kapcsán:

  • A regisztrált csoportok HÉTKÖZNAPONKÉNT 10.00 -⁠19.00 ÓRA KÖZÖTT vehetik igénybe a díjmentes látogatást, amely nem foglalja magába a szakvezetést. 
  • Egy-⁠egy csoportot minimum 5 fővel lehet regisztrálni, a csoport maximális létszáma maximum 100 fő lehet egyszerre, egyidejűleg.
  • A regisztráció után VISSZAIGAZOLÁSt a szervezők visszaigazolást küldenek, a regisztráció csak azzal együtt érvényes. A regisztráció után online formában megküldik a jegyeket és a szükséges tudnivalókat.
  • A Világkiállítás központi helyszínét az akadálymentesség szempontjából az Acces4you mérte fel és minősítette előzetesen. A helyszín az Access4you előzetes tanúsítványa szerint akadálymentes kerekesszékesek, babakocsis kismamák, idősek, mozgásában korlátozottak és kognitív zavarral élők számára. A tanúsítvány aktuális részletei az Access4you weboldalán érhetők el.
  • A kiállítás megtekintése LEGALÁBB 4 ÓRÁS PROGRAM. Ezt kérjük vegyék figyelembe az időpont kiválasztásakor. Az időpontot a regisztrációs űrlapon lehet kiválasztani. 
  • Tekintettel arra, hogy a kiállítás megtekintése legalább 4 órás program, javasoljuk, hogy a speciális diétát folytató látogatók mindenképpen hozzanak magukkal ételt és italt.
  • A kiállítás területén lévő büfékben csak bankkártyás fizetés lehetséges.
  • A helyszín megközelítését a szervezők alacsonypadlós, ingyenes buszjáratokkal is biztosítják a fővároson belül. A buszjáratok többek között a Stadion autóbusz-állomástól, a Deák Ferenc térről, a Puskás Ferenc Stadiontól indulnak, illetve a belváros forgalmasabb csomópontjainak érintésével (Blaha Lujza tér, Bajcsy-Zsilinszky út, Vigadó tér, Petőfi tér, Ferenciek tere) szállítják az utasokat a HUNGEXPO területére.Közlekedéssel, parkolással kapcsolatos részletes információk: ITT
  • A világkiállítás látogatói kisokosát IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői elkötelezettek aziránt, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink számára elérhetővé tegyék, illetve megkönnyítsék a Budapesten zajló kiállítás látogatását. E szándékuk megvalósulását teszi lehetővé az „Egy a Természettel” Jószolgálati Program.

További részletek: ITT