Játékos bekísérés MTK meccsen az Autizmus Világnapja alkalmából

Köszönjük a jelentkezéseket! A határidő lejárt, további lehetőséget a játékos bekísérésre nem tudunk biztosítani.

Az MTK Budapest a 2022-es szezon óta látja vendégül a hazai meccseken az autizmusban érintett családokat. A futballklub most újabb meglepetéssel készül. Autista társaink nem csak a páholyból nézhetik a meccset, hanem közvetlen közelről is részesei lehetnek a mérkőzésnek.

Az Autizmus Világnapja alkalmából március 30-án autista gyermekek, felnőttek, szurkolók kísérhetik be a játékosokat a pályára a mérkőzés előtt. Az MTK Budapest ehhez mezt is biztosít számukra, amit emlékül hazavihetnek.

A csapat ellenfele a Kecskeméti TE lesz.

A mérkőzés időpontja: 2024. március 30. 17 óra

A mérkőzés helyszíne: Új Hidegkuti Nándor Stadion (1087 Budapest, Brüll Alfréd u. 2.)

Várjuk az autista szurkolók jelentkezését, akik részt szeretnének venni a programban, és bekísérik a játékosokat a pályára.  Olyan jelentkezőket várunk, akik örömmel és önállóan vállalják ezt a szerepet. Természetesen a mérkőzést kísérőjükkel együtt megnézhetik, az MTK az autizmus szempontú akadálymentesítés figyelembevételével biztosít mindenkinek ülőhelyet.

A játékos bekísérés részletei:

  • 16.40 Találkozó a VIP bejáratnál az MTK képviselőjével.
  • Az öltözőben a bekísérők felveszik az ajándék mezt. Ide már csak egy felnőtt mehet az autista bekísérő gyerekkel vagy felnőttel.
  • Az autista bekísérő gyerek vagy felnőtt kézen fogva bekísér egy-egy játékost a pályára. Családtagja, kísérője a pályára nem mehet ki.
  • Kb. 5 percet töltenek a pályán, ezután visszamehetnek a számukra biztosított ülőhelyre, ahonnan megnézhetik a meccset.

Amennyiben több jelentkező lesz, mint ahányan pályára léphetnek, a lehetőséget a felhívás kikerülése utáni jelentkezések sorrendjében tudjuk biztosítani, tehát nem biztos, hogy minden jelentkezőt tudunk fogadni

Az emailben írjátok meg:

  • az autista jelentkező életkorát
  • hány kísérővel érkezne a meccsre
  • milyen telefonszámon és email címen tarthatjuk a kapcsolatot (napközbeni elérhetőség).

Kollégáink telefonon vagy emailben minden jelentkezőnek vissza fognak jelezni.

 Jelentkezéseteket 2024.03.21. (csütörtök) 12:00-ig várjuk a komm@esoember.hu e-mail címre! 

További információt a programról szintén a komm@esoember.hu email címen lehet kérni.