Interjú az autizmusról az MTK TV-ben

Interjút készített az MTK TV Kővári Edittel, az Autisták Országos Szövetsége elnökével. Az adásban megnézhetitek, hol és hogyan biztosít lehetőséget az autizmusban érintett személyeknek és kísérőiknek a mérkőzések megtekintésére az MTK. Kővári Edit arról számolt be, hogy a kedvező lehetőséget kihasználva sok olyan család tudott élőben szurkolni, akik máskülönben nem látogattak volna ki meccsre, de beszélt az érzékenyítésről, és arról is, hogy miképpen érdemes segíteni az autista embereknek, hogy minél komfortosabban érezzék magukat.

Az MTK TV videóját ITT tudjátok megnézni.

Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt-vel való együttműködésnek köszönhetően az autizmusban érintett személyek és kísérőik ingyen látogathatnak el az MTK labdarúgó csapat hazai meccseire. 

A jelentkezők számára a klub a VIP szektorban biztosít ülőhelyet. Beltéren és  kültéren egyaránt helyet foglalhatnak a szurkolók. Az autizmus specifikus szempontokat figyelembe véve az érintett személyek és kísérőik a VIP bejáraton keresztül közelíthetik meg az ülőhelyüket. Az Autisták Országos Szövetségének munkatársa minden alkalommal elkíséri a meccsekre a résztvevőket.

Lesz még alkalom, figyeljétek weboldalunk híreit és Facebook oldalunkat!