Idén is lesz AOSZ szakmai nap – bemutatkozik a DATA digitális támogató eszköz első változata is!

2019. december 7-én (szombaton) Budapesten szervezi meg az Autisták Országos Szövetsége évente megrendezésre kerülő szakmai napját. Az esemény igazi mérföldkő is lesz, mert bemutatjuk az EFOP-1.1.5-17-2017-00007 DATA: Digitális autonómia-támogatás az autizmus spektrumon c. projektünk keretében elkészült digitális támogató eszköz első tesztverzióját, ami ezen túl elérhető lesz a tesztelőink számára is. Emellett a legújabb ismereteket átadó szakmai előadások mellett börzepartnereink is várják majd az érdeklődőket.

Az AOSZ hagyományos éves szakmai napján várhatóan igazi mérföldkőhöz ér Szövetségünk:

A DATA digitális támogató eszköz bemutatója mellett izgalmas kutatási eredmények és szakmai előadások várják az érdeklődőket:

– a résztvevők megismerhetik a MASZK kutatáson alapuló Csillagbusz Inklúziós Intervenciós Programot (CSIIP), amely az autista kisgyermek oktatásában mérföldkő lehet a jövőben,

– az Autism-Europe 2019-es nizzai kongresszusán résztvevő szakértők bemutatják és kiscsoportos beszélgetésekben megvitatják az autizmus legújabb szakmai újdonságait.

A résztvevőket emellett a megszokott börzepartnerek várják, ahol akár szakkönyvek, fejlesztőeszközök is beszerezhetőek.

A rendezvény pontos programja az alábbi aloldalunkon érhető el:

www.aosz.hu/aosznap2019

Szövetségünk a rendezvényen résztvevő személyek számára előzetes regisztráció esetén szendvicsebédet és apró ajándékcsomagot is biztosít. Ennek érdekében az AOSZ előzetes regisztrációs felületet hozott létre, amely az alábbi linken érhető el:

https://forms.gle/ft3kadmVBNfJtrqx7

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!