Szimbiózis Alapítvány Tartalmas pihenés tábora 2014

Az előző évek gyakorlatához híven idén is nagy sikerrel szervezte meg a Szimbiózis A Harmonikus Együtt-létért Alapítvány 2014. június 16.-20. között a „Tartalmas Pihenés” 2014 táborát „Hagyományőrző Tábor 2014” alcímmel.

Ezt tükrözte az autizmussal élő gyermekek/fiatalok napról –napra jó kedvel érkeztek meg a találkozó helyre. A szülők mosolyogva mondták, hogy „már hét órakor elaludt :-)” vagy „Ébredés után már mondogatta: Táborba-táborba!”

A programnak gyorsan híre ment, volt olyan jelentkező, ki a tábor második napján eljött a találkozó helyre, és megkérdezte, hogy volna –e még lehetőség csatlakozni a táborba.

A tapasztalatok az mutatják, hogy a szülők részéről is felmerült annak az igénye, hogy a szülőkkel együtt is kerülhetne megszervezésre tábor.

Összegezve kijelenthetjük, hogy 2014. évben is nagy sikerrel tudtunk egy hét tartalmas pihenést biztosítani 6 fő autizmussal élő gyermeknek/fiatalnak, egy tehermentesítő hetet a családoknak, és örömmel, várakozással tekintünk a jövőbe, egy következő tábor szervezése elé.

« vissza a galériához