Az Esélyt adunk – esélyt KAPunk fesztivál fotói

„Más vagyok, de nem kevesebb!” – idézte Jaksity Kata, műsorvezető az egyik autizmussal élő ifjú fellépőt az Esélyt adunk – esélyt KAPunk fesztivál megnyitó beszédében!

Nyárzáró fesztivált szerveztünk Budapesten, mely során autizmussal élő személyek mutatták meg tehetségüket különböző előadóművészeti területeken. A fellépésekre neves mentorok segítségével készültek fel vállalkozó szellemű autizmussal élő tehetségek. A fellépéseken túl vásárral, kiállítással, játékokkal és számos kreatív eseménnyel vártuk az érdeklődőket.

Az Esélyt adunk – esélyt KAPunk fesztivállal az esélyegyenlőség fontosságára, az autizmusban érintett emberek tehetségére kívántuk felhívni a figyelmet. Mindenki tehetséges valamiben, mindenki számára meg kell adnunk a lehetőséget! Nem csupán a fellépők kapnak esélyt a kibontakozásra, hanem mindannyian egy lépéssel közelebb kerülünk egy nyitott, elfogadó világhoz.

Az üzenetet Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége is olyan fontosnak tartotta, hogy az esemény fővédnökségi tisztjének elvállalásával támogatta munkánkat.

A Gödör Klubban fellépő 10 fiatal között volt, aki versmondással vagy énekkel szórakoztatta a közönséget, de hallhatunk gyönyörű hárfa-, zongora- és furulyaszólót is. A rendkívül színvonalas és szórakoztató fellépéseket Jaksity Kata, az esemény háziasszonyának és moderátorának színes és vidám műsorvezetésében élvezhették a résztvevők.

Ezúton is köszönjük minden fellépőnek, mentornak, résztvevőnek és támogatónknak az együtt töltött szép napot!

   

 

« vissza a galériához