Fotópályázat felhívás – Fényképezd le a kékre világított Lánchidat vagy a Müpát és küldd el nekünk!

Az Autizmus Nemzetközi Világnapjához kapcsolódó Light it up blue! – Ragyogj kéken! kampány keretében minden évben kékre színezünk egy ikonikus építményt.

Az idei év különleges lesz. A Lánchíd mellett kezdeményezésünkre a Müpa (Művészetek Palotája) is kéken ragyog majd április 2-án este.

A különleges eseményhez pályázatot hirdetünk. 

Fényképezd le az Autizmus Világnapján kékre világított Lánchidat vagy a Művészetek Palotáját és küldd el nekünk a jatek@esoember.hu email címre! A fájlnév elnevezésében kérjük megadni az alkotó nevét. Pl. Minta_Barnabás_Lánchíd1.jpg

A pályázati részvétel feltétele a mellékelt Megállapodás és személyes adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat hiánytalan kitöltése és eljuttatása 2 példányban postai úton az AOSZ-hoz: Autisták Országos Szövetsége, 1053 Budapest, Fejér György u. 10.

A beküldött fényképeket 3 tagú, autista fotós fiatalokból álló zsűri értékeli. A zsűri az AURA Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület ASD FOCUS Fotóklubjának tagjaiból áll.

A  pályázat díjazása:

A három legjobbnak ítélt fotó készítője egy Samsung SM-T515 Galaxy Tab A (2019) 10.1″ tabletet és hozzá bőrhatású tokot (aktív FLIP, oldalra nyíló, TRIFOLD asztali tartó funkció) kap ajándékba.

Egy pályázó maximum 3 db képpel pályázhat a Lánchídról is és a Müpáról is (összesen 6 db).

Beküldési határidő: 2024.04.10.

Eredményhirdetés: 2024.04.25.

A díjak átadásának idejéről és helyszínéről e-mailben adunk tájékoztatást. 

Melléklet: Megállapodás és személyes adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat