Felnőtt Fogódzó képzést tart az AOSZ Debrecenben!

Az Autisták Országos Szövetsége 2016. november 24-e és 26-a között Felnőtt Fogódzó képzést tart autizmussal élő serdülők, felnőttek hozzátartozói és mindazok részére, akik érintettek autista személyek ellátásában, segítésében.

Időpont: 2016. november 24-25-26.
Helyszín: Prim Office Oktatási Központ (4034, Debrecen, Kolónia utca 1/A.)

Előadók:

Németh Zsuzsanna, pedagógus, autizmus szakember, Autizmus Alapítvány

Dr. Kálozi Mirjam, jogász, Autisták Országos Szövetsége

Vass Mária, tapasztalati szakember, érintett szülő

A képzési program:
– ismereteket ad az autizmussal kapcsolatos speciális problémákról felnőtt korban, ill. a felnőtté válás során,
– tárgyalja a legfontosabb témaköröket: felnőtt korúak autizmus-specifikus ellátása, az önálló és a támogatott életvitel színterei, cselekvőképesség, gondnokság, támogatott döntéshozatal, szakképzés, felnőttképzés, munkavállalás, megváltozott munkaképességgel, rokkantsággal, fogyatékossággal kapcsolatos ellátások, egyéb szociális ellátások és támogatások, kedvezmények,
– hangsúlyt helyez a kapcsolódó jogi szabályozás ismertetésére,
– „fogódzót” kínál, információkat és gyakorlati megoldásokat nyújt a nehézségek leküzdéséhez.

A jelentkezés módja:
Töltse ki, írja alá és küldje el a mellékelt jelentkezési lapot a kepzes@esoember.hu e-mailcímre, és utalja át a képzési díjat az Autisták Országos Szövetsége 18203332-06014620-40010037 számú, az FHB banknál vezetett számlájára.
A hivatkozás rovatba írja be a nevét, lakcímét és hogy FEF 2016 Debrecen.
A képzési díj összege: 5000 Ft (ötezer forint)

Jelentkezését kizárólag a képzési díj azonosítható módon történő beérkezését követően tekintjük érvényesnek. A jelentkezések sorrendjét is a képzési díj beérkezésének sorrendje határozza meg. Az érvényes jelentkezésről visszaigazolást küldünk e-mailben.

A maximális résztvevői létszám: 24 fő. Honlapunkon jelezzük, ha a jelentkezők száma eléri a 24-et. A létszám felett jelentkezőknek a képzési díjat teljes összegben visszautaljuk. A jelentkezés 2016. november 10-ig beérkező, írásban történő lemondása esetén a költségekkel csökkentett képzési díjat, azaz 4500 Ft-ot (négyezerötszáz forintot) utalunk vissza. A jelentkezés 2016. november 10. után beérkező lemondása esetén a képzési díj visszautalására nincs lehetőségünk. Megértésüket köszönjük.

Jelentkezési határidő: 2016. november 21.