FELNŐTT FOGÓDZÓ KÉPZÉS VOLT SOPRONBAN – AJÁNLÓ

„Számomra a képzések nagyon fontosak, hiszen az ilyen alkalmak során az eddig megszerzett tudás, ismeret tovább bővül. Közösségépítés céljából szintén nagy jelentősége van, mert sokszor itt szembesülünk a másik ember élethelyzetével, lehetőségünk van támaszt nyújtani azoknak, akik nehezebb helyzetben vannak, mint mi! Nekem egyben figyelmeztetés is, hogy jobban törekedjek az autizmus specifikus módszerek használatára, és a nagyobb önállóságra nevelésre. Ezek az érzések, ráeszmélések sorban jöttek elő a képzés első napján. Köszönjük Németh Zsuzsának a gyakorlatias tanácsokat!

Dr. Kálozi Mirjam, és Vass Mária szülőtársunk mindent megtett, hogy könnyebbé tegye számunkra az eligazodást a ránk vonatkozó jogszabályok tekintetében, és minden információval elláttak a gyerekeinkkel kapcsolatos ügyintézést illetően. A kinyomtatott anyag, olyan hasznos mankó számunkra, amit bármikor újra elővehetünk.

Összességében a három nap érdekes, izgalmas és tapasztalatokban gazdag volt, mindenkinek jó szívvel ajánlom, hogy ne hagyjon ki, egy ilyen egyedülálló lehetőséget! Köszönjük mindazoknak a munkáját, akik részt vettek a képzés létrehozásában kivitelezésében!”

Nikolett, szülő