Felkérés kérdőíves kutatásban történő részvételre autizmussal élő gyermeket neve szülők részére

Egy autizmus spektrum zavarban érintett gyermek nevelése számos kihívást tartogat. Szüleik nem kevés nehézséggel küzdenek, azonban örömteli pillanatokról és a gyermekükhöz fűződő különleges kapcsolatukról is beszámolnak.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem munkatársai által végzett kutatás (kutatásvezető: Dr. Győri Miklós) célja információt gyűjteni arról, hogy az autizmus spektrum zavarral élő gyerekek szülei hogyan birkóznak meg a mindennapokkal, és ez milyen összefüggésben áll a pszichológiai jóllétükkel. Ez a tudás hozzájárulhat újabb, az autizmus spektrum zavarral élő gyerekek szüleinek támogatását szolgáló módszerek kialakításához.

A kutatásban való részvétel egy körülbelül 30 perces online kérdőív kitöltéséből áll. Válaszait bizalmasan kezeljük, személyes adatokat (mint a név, email-cím, IP cím) nem gyűjtünk. A kérdések a mindennapi életben való megküzdésére és jóllétére vonatkoznak. A vizsgálatban való részvétel önkéntes, a beleegyezés bármikor visszavonható.

Válaszai rendkívül értékesek számunkra az autizmus családokra gyakorolt hatásának megértéséhez. Kérjük, válaszadásával támogassa munkánkat.

A kérdőívet az alábbi linken találja meg: https://www.surveymonkey.com/s/8SN5NTM

Ha kérdése van, kérjük, írja meg a gyopszi(kukac)barczi.elte.hu címre!

Nagyon köszönjük részvételét!