Felhívás az “Autizmus-specifikus ismeretek a korai fejlesztésben” című akkreditált képzésre

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. képzési felhívást tesz közzé “Autizmus-specifikus ismeretek a korai fejlesztésben” című akkreditált képzésére.

A képzés célja:
Alapszintű (meglévő ismereteket rendszerező, kiegészítő) elméleti és gyakorlati felkészítés autizmussal élő kisgyermekek szakszerű korai fejlesztésére. Felkészítés autizmussal élő kisgyermekek sérülés-specifikus kora gyermekkori alapszintű intervenciójára, a családok kompetenciáinak erősítésére, valamint a kisgyermekek és a család társadalmi befogadásának támogatására. A továbbképzésen résztvevő szakemberek ismerjék meg az autizmus elméleti hátterét és korai tüneteit. A szakemberek váljanak képessé az autizmussal élő kisgyermekek fejlődésének elősegítésére és kognitív, kommunikációs és adaptív készségeik bővítésére. Ismerjék meg a kisgyermekek számára elérhető intézményi szolgáltatások rendszerét és a szülők támogatásának lehetőségeit. Az elméleti és gyakorlati ismeretek révén a résztvevők váljanak képessé az autizmussal élő kisgyermekek és a család társadalmi befogadásának szakszerű támogatása.

A képzés célcsoportja:
A köznevelés területén, a Pedagógiai Szakszolgálat feladat ellátásában, a gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés és gondozás szakfeladatot közvetlenül végző, pedagógus munkakörben foglalkoztatott gyógypedagógus, konduktor, tanító, óvodapedagógus és pszichológus klinikai, tanácsadó szakpszichológus végzettségű és szakképzettségű szakalkalmazottak.

A képzés ütemezése:
A képzés 2015. május 04. naptól június 20-ig tart.

A képzés helyszíne: FSZK Nonprofit Kft. 1071 Budapest, Damjanich u. 4.

Elektronikus jelentkezésüket 2015. április 26-ig várják, az alábbi linken:
http://fszk.hu/szervezeti-egysegek/oktatasi-es-szolgaltatasfejlesztesicsoport/dokumentacio/715012-sz-jelentkezesi-lap/
Postai úton a jelentkezési dokumentumok beérkezésének határideje:
2015. április 27. 

A jelentkezésről és a képzésről bővebben olvashatnak a weboldalukon.

Ugyanott letölthető a Képzési felhívás, Képzési órarend, Europass minta és a Jelentkezési lap.

.