FELHÍVÁS! AZ AUTISTÁK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE MINDENKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ DATA SZOLGÁLTATÁSÁNAK KERETÉBEN ELŐADÁST HIRDET “ALAPISMERETEK A VIZUÁLIS TÁMOGATÁSRÓL” CÍMMEL

FIGYELEM! Az előadás férőhelyei beteltek, a regisztrációs lehetőséget lezártuk. A következő előadás meghirdetéséig iratkozz fel várólistánkra ITT!

Az Autisták Országos Szövetsége a DATA szolgáltatás keretében október 17-én előadást hirdet az autizmussal élő emberek vizuális támogatásának alapismereteiről. Az online előadásra autista személyeket, családtagjaikat, támogatóikat és szakembereket várunk.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A program felépítése:

 2022. október 17.

Az Autizmus Alapítvány szakembereinek előadása a vizuális támogatások rendszeréről 

  • 10.00-12.30 – Őszi Tamásné Patrícia
  • 13.00-15.30 – Havasi Ágnes

Jelentkezők köre:

  • autizmusban érintett, önmagukat támogató felnőtt személyek
  • autista gyermeket, felnőttet nevelő, támogató szülők, családtagok
  • autista gyermeket, felnőttet támogató pedagógusok, más szakemberek

Ha szeretnél az előadáson részt venni, regisztrálj október 13-ig IDE KATTINTVA.

Az előadás online felületen lesz meghallgatható. A csatlakozáshoz szükséges elérést, linket a regisztrálóknak az előadás előtt néhány nappal e-mailben küldjük el. Kérjük, ellenőrizd a spam mappát is. Ha kérdésed lenne a regisztrációval kapcsolatban, írj a datainfo@esoember.hu címre.

Az okostelefonokon és tableteken futó applikáció és a hozzá kapcsolódó tervezőfelület, a DATA támogató rendszer megismerését, bevezetését és használatát segítő szolgáltatás az “Alapismeretek a vizuális támogatásról” című előadás meghallgatása után elérhető. A szolgáltatás keretében több alkalomból álló csoportos tanulási lehetőséget biztosítunk önmagukat támogató autista személyek, szüleik, támogatóik és szakemberek számára.

A kiscsoportos tanulási alkalmakat az AOSZ Info-Pont irodák HelpDesk munkatársai fogják megvalósítani. Lépésről-lépésre haladva bemutatják a vizuális támogatások, a DATA rendszer működését, funkcióit és használatát. Támogatást nyújtanak a DATA egyénre szabott bevezetésben és alkalmazásban, lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak a tapasztalatok megosztására, megvitatására. Az “Alapismeretek a vizuális támogatásról” előadásra regisztrálók számára a DATA tanulási lehetőségeiről részletes tájékoztatást küldünk az előadás után.

Facebook csoportunkban további, a gyakorlás során felmerülő kérdésekre kaphatsz választ, és megoszthatod másokkal a DATA rendszer használatával kapcsolatos élményeidet. Itt csatlakozhatsz a Te is bevezetheted a DATA-t! csoporthoz a Facebookon.

Kérjük, kérdéseidet erre a címre írd meg nekünk, ha valamiben bizonytalan vagy: datainfo@esoember.hu