FELHÍVÁS! AZ AUTISTÁK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE A DATA SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN CSOPORTOS TANULÁST INDÍT

FIGYELEM! A férőhelyek beteltek, a regisztrációs lehetőséget lezártuk. A következő csoportos tanulás meghirdetéséig iratkozz fel várólistánkra ITT!

Az Autisták Országos Szövetsége a DATA szolgáltatás keretében 2023. október 30-tól csoportos tanulási lehetőséget hirdet. A teljes program összesen 6 modulból áll. Az online alkalmakra autista személyeket, családtagjaikat, támogatóikat és szakembereket egyaránt várunk. 

Miből áll a csoportos tanulási lehetőség, amire most jelentkezhetsz?

  1. Közösen, lépésről-lépésre haladva megismerhetjük a vizuális támogatások rendszerét, a DATA támogató rendszer működését, funkcióit és használatát Google Meet és e-learning felület segítségével (Moodle).
  2. Támogatást nyújtunk az egyénre szabott bevezetésben és alkalmazásban. Online platformokat használunk a közös tanuláshoz: Google Meet, Moodle e-learning tanulástámogató felület. Egyéni támogatást is biztosítunk Facebook csoportban,  e-mailen, messengeren vagy skype-on.
  3. Lehetőséget biztosítunk a felhasználóknak a tapasztalatok megosztására, megvitatására.
  4. A kiscsoportos tanulási alkalmakat az AOSZ Info-Pont irodák HelpDesk munkatársai fogják tartani.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A program felépítése: 

1-2. modul

Alapismeretek a vizuális támogatásról (Az Autizmus Alapítvány szakembereinek előadása a vizuális támogatások rendszeréről)

  1. 2023. október 30.  9:00-11:30-ig vagy 13:00-15:30-ig – Előadó: Őszi Tamásné
  2. 2023. november 13.  9:00-11:30-ig vagy 13:00-15:30-ig  – Előadó: dr. Havasi Ágnes

3-4-5-6. modul

Te is bevezetheted a DATA-t! – A rendszer megismerése, profil létrehozása, alapbeállítások, napirend, folyamatábra, önálló funkciók megismerése az AOSZ Info-Pont irodák HelpDesk munkatársaival.

A jelentkezők, miután az első két modul teljesítésével elsajátítják a vizuális támogatások használatához szükséges alapismereteket, több tanulócsoportra osztva, lépésről-lépésre ismerkednek meg a DATA rendszer működésével, funkcióival, használatával.

Ezeken az eseményeken a felhasználók támogatást kapnak a DATA egyénre szabott bevezetéséhez, illetve lehetőség nyílik a felhasználói tapasztalatok megosztására, megvitatására.

Választható délelőtti, délutáni és egy hétvégi időpont is, amit a regisztrációs űrlapon lehet bejelölni.

A regisztráció ITT érhető el. 

Jelentkezési határidő: 2023.10.25.

A csoportos tanulás online felületen lesz elérhető. A csatlakozáshoz szükséges elérést, linket az előadás előtt néhány nappal e-mailben küldjük el. Kérjük, ellenőrizd a leveleződ összes mappáját, a spam mappát is. 

Már az előadások előtt tájékozódhatsz a DATA rendszerről: https://data.aosz.hu/ 

A Te is bevezetheted a DATA-t! Facebook csoport ITT érhető el.

Kérdéseidet erre a címre írd meg nekünk: datainfo@esoember.hu