Felhívás AOSZ Info-Pont és Szolgáltatási Pont létrehozására való jelentkezésre

Az Autisták Országos Szövetsége felhívása tagszervezetei részére.

Az AOSZ a „DATA: Digitális autonómia-támogatás az autizmus spektrumon” projektje keretében 4 új, vidéki szolgáltatási pont létrehozását tervezi.
Az Autisták Országos Szövetsége az elmúlt két évben arra törekedett, hogy tagszervezeteit folyamatosan bevonja, fejlessze, közösséget építsen, hogy velük együttműködve a tagság, az autista emberek és családjaik széles körében feltárt hiányokra, szükségletekre reagálva alakítsa ki érdekvédelmi tevékenységét, és nyújtsa szolgáltatásait.

A felhívás célja: AOSZ Info-Pont és Szolgáltatási Pont hálózat bővítésének keretében 4 új vidéki iroda létrehozása, hosszútávon fenntartható működtetése

A Felhívás teljes terjedelmében, a jelentkezéshez kapcsolódó további információk és dokumentumok az alábbi weboldalon olvashatók.

A jelentkezés beérkezésének határideje:

  • Teljes jelentkezési dokumentáció megküldése e-mailben az aoszinfopont@esoember.hu e-mail címre 2018. augusztus 30. 8.00 óráig, és
  • 1 lefűzött teljes jelentkezési dokumentáció postára adási határideje (a postai bélyegző dátuma szerint): 2018. augusztus 30.

A jelentkezésekről az AOSZ elnöksége határozat formájában hoz döntést, melyről a jelentkezőket 2018. szeptember 10-ig írásban értesíti, valamint honlapján közzéteszi a kiválasztásról szóló döntést.

Várjuk tagszervezeteink érdeklődését, jelentkezését!