Farsangi koncert a Nemadomfel Együttessel

A sérült énekesekre épülő, 12 éves Nemadomfel Együttes Budapest egyik legkedveltebb szórakozóhelyén, az A38 Hajón ünnepli a Farsangot, ezen a héten pénteken, január 29-én.

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (mozgáskorlátozott, értelmileg akadályozott és látássérült) előadók. A Csapat rutinos zenészekkel, valamint professzionális hang- és fénytechnikával dolgozik, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen színpadon, sztárelőadók mellett is bátran megállja a helyét. Repertoárjukban saját szerzemények, s ismert klasszikus slágerek is megtalálhatók. Színvonalas zenéjükkel, elgondolkodtató dalszövegeikkel, őszinte lelkesedésükkel és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel mindenhol emlékezetes élményt nyújtanak a Nagyérdeműnek.
Az értelmileg akadályozott embereknek van mondanivalója a világ számára, hiszen speciális helyzetükből adódóan, sajátosan látják a világ dolgait, de gyakran pont ez a rendhagyó látásmód ébresztheti rá az átlagembert arra, hogy melyek is az igazán értékes dolgok a Világban. A nehézségek idején a ‘Nem adom fel!’ lelkületre, a bátorításra minden embernek szüksége van, és nincs aki hitelesebben képviselhetné mindezt, mint a fogyatékos emberek. A színpadon teljes mértékben érvényesül a zeneileg valóban tehetséges tagok egyénisége. Ők konferálnak, önmagukat, a saját gondolataikat közvetítik őszintén, egyre nagyobb sikerrel.

Az előadáson bemutatásra kerülnek a 2015-ös németországi Nemadomfel turné és a 2016-os spanyolországi Nemadomfel turné dalai sérült előadókra épülő tánckoreográfiákkal.
A Jótékonysági Farsang bevételét a NEM ADOM FEL Alapítvány a Nem Adom Fel Cafe & Bar javára ajánlja fel, valamint sérült emberek lakhatását segítő lakóotthon felépítésére fordítja.

SZTÁRFELLÉPŐK:
Kárpáti Dódi (Quimby),
Prieger Fanni (Anima Sound System),
Mihályi Réka, Magyar Bálint (Group’n’Swing)
és MEGLEPETÉS VENDÉG…

P r o g r a m :
17:30 Álarcosbál (A jelmezben érkezők Nemadomfel CD-t kapnak ajándékba az érkezéskor)
18:00 Előzenekar: Utcazenekar (Kiss Barna és Barátai ezúttal is akusztikus hangszerekkel melegítik a hangulatot)
19:30 Nemadomfel Nagykoncert és Tánc Show.

Jegyár elővételben: 1200 Ft
Jegyár a helyszínen: 1500 Ft
Jegyvásárlás a helyszínen és az A38 Hajó honlapján.
http://www.a38.hu/hu/program/nemadomfel-egyuttes-hu-utcazenekar-hu