Év végi hajrá a MASZK kérdőív kitöltésében

Szeretnénk arra kérni mindenkit, hogy az év végi hajrában tegyen egy utolsó erőfeszítést a MASZK kutatás kérdőív kitöltésének terjesztésében.
Nem csak gyermekek, hanem felnőttek szüleinek elérése is fontos lenne. Különösen a kontrollcsoportot kellene még erősíteni, persze az ASD-ben érintettek körében is terjessze mindenki, az év végéig van lehetőség a kitöltésre.
Ha van lehetőségetek, saját ismerősi köreitekben is hirdessétek. Köszönjük!

Az alábbi felhívást küldték el számunkra:

Kedves Szülő!

Talán találkozott már az MTA-ELTE Autizmus Szakmódszertani Kutatócsoport (MASZK) munkájával. Kutatásunk fő fókuszában az autizmus áll, de jelenlegi felhívásunk tipikusan fejlődő gyerekek és felnőttek szüleinek szól.

Nagyon sok adatunk gyűlt össze az elmúlt hónapokban, köszönjük minden eddigi adatközlőnek és segítőnek! A még árnyaltabb, kiegyensúlyozottabb kép érdekében folytatjuk a munkát. Olyan szülők körében szeretnénk további adatokat gyűjteni, akiknek tipikusan fejlődő gyermekük van, akár gyermek-, akár felnőtt korú (azaz kutatásunk kontrollcsoportjába).

Kérjük, ha van körülbelül egy órája arra, hogy kutatásunkat segítse, töltse ki a kérdőívet, amely a szülői életminőségre és az ezzel összefüggő tényezőkre fókuszál, s amely a http://maszk-kerdoiv.elte.hu linken érhető el.

Köszönjük segítségét!

Dr. Győri Miklós

A MASZK Kutatócsoport vezetője

http://maszk.elte.hu/