Köszönet

Talán fel sem tűnt az ötödik Autizmus Nap résztvevőinek, hogy minden milyen gördülékenyen zajlott. Hogy a regisztrációnál mosolyogva, ajándékkal várták őket; a gyerekeire vigyáztak, foglalkoztak velük (az persze jó lett volna, ha az előzetes kérés szerint, mindenki jelezte volna, hogy hozza-e a gyermekét vagy sem); hogy megint volt könyvárusítás és így tovább, és így tovább. Sok-sok apró figyelmesség, ami a vendégeknek természetes. 

Az Autisták Érdekvédelmi Egyesülete köszönetet mond mindazoknak, akik a nap lebonyolításában önkéntesen, fizetség nélkül segítettek: 

Bakaisz Ildikónak; dr. Szilágyiné dr. Erdős Erikának; a dunaújvárosi szülőegyesület tagjainak, élükön Tóthné Kálmán Mónikával; a solymári Szabóné Nagy Erikának; a székesfehérvári Olszewszki Annának; Borbély Zsófiának; a budafoki Vizer családnak; és a kaposvári Csokonai Vitéz Mihály Pedagógiai Főiskola gyógypedagógiai szakára járó hallgatóknak, akik a gyermekfelügyeletet vállalták: Farkas Gergőnek, Kovács Juditnak, Krafcsik Erikának, Pandur Zsófiának. 

Köszönet a Táplálékallergia Centrum vezetőjének, Tóthné Rabóczki Ágnesnek és munkatársainak, akik az V. Autizmus Napon nem csak termékbemutatóval várták a vendégek. Arról is gondoskodtak, hogy akik a gyermek játszóházban töltötték az időt, azok se maradjanak éhen, valamint szép nagy ajándékkosárral lepték meg előadása után Donata Vivantit. Mindezt teljesen térítésmentesen tették. Akik nem tudtak eljönni, azok kedvéért írjuk: három éve van boltja a Táplálékallergia Centrumnak Budapesten, a Lehel téri piacon, ahol hétfőn, kedden, csütörtökön 16.30-18.00 óráig ingyenes dietetikai tanácsadás van. Nyitva tartás hétfőtől péntekig: reggel 7.30-tól este hatig, szombaton 7.30-13 óráig. Vidékre postán is elküldik a megrendelt termékeket. 

Telefon: (06 1) 288 6833; (06 30) 250 420; (06 30) 387 4381.  
E-mail: ratoth@axelero.hu; raboczki.agnes@freemail.hu 
Internet: www.taplalekallergiacentrum.hu