Könyv és film készül

Olvasóink közül bizonyára sokan emlékeznek az 1997-ben bemutatott Nappali Álmodozók címu dokumentumfilmre, ami a magyarországi autizmusról adott átfogó képet. Az alkotók régóta szeretnének a témáról tovább “beszélni”. Bánki Rozália filmrendezo a forgatókönyvet megírta, de hogy a stáb hozzáláthasson a felvételek elkészítéséhez, ahoz bizony szponzorok is kellenének. Aki tud segítsen! 

A filmmel párhuzamosan riportkönyv is készül Borzák Tibor újságíró szerkesztésében. A kötetben Bánki Rozália közreadja a dokumentumfilmbol kimaradt beszélgetéseket és interjuk készülnek autista gyermekek szüleivel. Ezúttal kérjük Olvasóinkat, hogy írják meg tapasztalataikat és küldjék el az alább megadott címre. A szerkeszto szívesen venne bármilyen közlésre felajánlott anyagot (naplót, novellát, verset, zárójelentést, fejlodésleírást, gyerekrajzot, fotót, történeteket stb.), ami érdekesebbé tehetné a “nappali álmodozókat” megismerteto könyvet. 

A kiadáshoz szükség volna szponzorokra is. Levélcím: Borzák Tibor, 6000 Kecskemét, Benedek E. u. 14/a. Telefon/fax.:(06-76) 508030. e-mail: borzak@matavnet.hu