Jobb velünk a világ – koncert

Jó hangulatú sajtótájékoztatót tartott a Nemadomfel Együttes a Jobb velünk a világ című jótékonysági koncertjükről, melyet november 14-én, a budapesti Papp László Sportarénában tartanak 19 órai kezdettel. A sajtótájékoztatón ott voltak a koncert fővédnöke, Sólyom Erzsébet, a Magyar Köztársaság elnökének felesége, és ott voltak a védnökök is: Göncz Árpádné és Mádl Dalma, a tati Esőemberekért Alapítvány, a Mécses Egyesület, a Bárka s a Fogd Kezem alapítvány.

A Sportaréna már 16 órától nyitva áll a látogatók előtt, ahol fotókiállítás, a Szájjal és lábbal festő művészek műveinek kiállítása és a fogyatékos emberek által készített termékek várják őket.

A koncert és a vásár bevételével a fogyatékos emberek zenekara támogatni kívánja az Erdélyben élő, nehéz sorsú gyerekeket, árvákat, akik a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által igazgatott gyerekotthonokban élnek, tanulnak. A pénz a Dévai Szent Ferenc Alapítvány számlájára kerül. A koncerten nemcsak a Nemadomfel zenél, hanem népszerű, elismert előadók is föllépnek: Rúzsa Magdi, 4For Dance, Caramel, Révész Sándor, Kiki, Miller Zoltán, Salsamor Táncegyüttes, Oláh Ibolya és Kállay Bori.

A Nemadomfel e gondolatok jegyében szervezi ezt a különleges eseményt: “Most nem mi kérünk segítséget a többségi társadalomtól. A közel hatszázezer magyar fogyatékos ember nevében ezúttal mi szeretnénk adni, és azt üzenni embertársainknak: Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen, csak örömmel és nyitott szívvel kell fordulnunk a világ és mások felé!

A Nemadomfel Együttesről, a koncertről, a fellépőkről, a támogatókról és még sok mindenről itt található bővebb információ:  
www.jobbvelunkavilag.hu

Jegyek kaphatók az interneten: www.ticketa.hu vagy 
a helyszínen: 1145 Bp. Ifjúság útja 5. (telefon: /06 1/ 422 2682), de tervezik, hogy a nagyobb bevásárló központokban is árusítanak.