Együtt Könnyebb!

Amikor először megjelent: bemutattuk. Aztán elfelejtkeztünk róla. Talán azért, mert nem került a szemünk elé. Pedig nem mindennapi újságról van szó: sérült emberek írják sérült embereknek és azoknak, akik hajlandók megismerkedni egy “más” világgal. Főszerkesztője Korsós Ildikó, az ÉFOÉSZ Ifjúsági tagozatának elnöke és Szvacsekné Jáhn Margit. Teljes címe: Együtt Könnyebb! Kis világunk nagy hírei! 

 

Bárki írhat, rajzolhat, fényképet küldhet az újságba. Néhány cím a júniusi számból: Riport Göncz Zsuzsa nénivel (készítette: az Újpesti Szeretetotthonban élo Lovi György és Weisz Miklós); A Baltazár Színház bemutatása (Vera) Speciális olimpia, Íroroszág (Róth András), Az olimpiai láng fogadása (Orsós Ibolya). De van benne társkereső rovat, sport, irodalom és művészet. 

 

A szerkesztők várják a sérült emberek írásait, lehet riport, beszámoló valamilyen fontos eseményről, vers, rajz, vicc. Szóval minden, amit viszont szeretnének látni az újságban. 

 

A következő lapzárta szeptember 27-én lesz, azaz eddig lehet elküldeni a megjelentetni kívánt alkotásokat. Cím: Fogd a Kezem alapítvány, 7634 Pécs, Kovács Béla u. 10. Telefon: (06-72) 252 322. E-mail: fogdkezem@dravanet.hu. Rajta vannak a neten is: fogdakezem.ultraweb.hu