Civil Figyelő

Szerencsére egyre több a hír a civil egyesületek életéről, értelemszerűen a fogyatékos emberek, szervezetek életéről, az őket érintő kérdésekről is. Ami (még) rossz, hogy csak azok jutnak hozzá, akik számítógéppel és internettel rendelkeznek. Mi nyomtatott formában hívjuk föl olvasóink figyelmét, hogy egy újabb kiadványt találhatnak elektronikus postaládájukban: az United Way Vértes Vidéke Alapítvány Hírlevelét. A kiadvány szerkesztői elöljáróban ezt írták: 

 

Tisztelt Kolléga, Tisztelt Olvasónk! 

 

Civil Figyelő kiadványunk ismét elektronikus formában jut el Önhöz. Változatlanul kérjük, hogy szervezete híreit, eseményeit elektronikus formában küldje szerkesztőségünk címére az aktuális hónap 5-éig. Azoknak a szervezeteknek, akiknek közöltük közhasznúsági jelentését, igazolásként postán küldünk egy példányt. Az e havi számhoz is kellemes és egyben hasznos időtöltést kívánunk! 

 

Együttműködésre szeretnénk kérni kedves Olvasónkat! Kérjük, hogy ezt a hírlevelet küldje tovább a birtokában lévő email címekre, mert szeretnénk, ha minél több helyre eljutnának a civileket érintő hírek, információk! 

 

Szerkesztőség: 2800 Tatabánya Szent Borbála tér 1. Telefon: (06-34) 318-265. E-mail: uwtatab@enternet.hu