Akadálymentesített színházi előadás Székesfehérváron

Általános esemény
Helyszín: 8000 Székesfehérvár, Fő u. 8.
Szervező:

A Fogyatékossággal Élő Emberek Világnapja alkalmából a Fejér megyében működő fogyatékossággal foglalkozó szervezetek és a helyi önkormányzat összefogásával, az országban egyedülálló módon teljes körűen akadálymentesített (narrátor, jelnyelvi tolmács, könnyen érthető szöveg, akadálymentesített épület) színházi előadást szerveznek idén negyedszer a székesfehérvári Vörösmarty Színházban.
Az előadással lehetővé tesszük, hogy a fogyatékossággal élő és ép emberek közösen vegyenek részt egy kulturális eseményen.Az idei évben a színház repertoárja közé tartozó Neil Simon, Pletykák című előadást tekinthetik meg a színházba látogatók.A nagyszabású, figyelemfelhívó, országos szinten is egyedülálló előadással célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

Jegyvásárlásra a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes ház irodájában van lehetőség, (Székesfehérvár, Móri út 16.) Fogyatékossággal élő személyek számára a jegy ára 1.500 Ft, a többi  résztvevő is kedvezményes, 2.730 Ft-os áron tekintheti meg az előadást.

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a lehetőség, jelezzék telefonon (30/380-7943) hogy a jegyvásárlás részleteit egyeztessék.