Esélyt adunk – tehetségkutatóval indul a MagNet Bank KAP programján az AOSZ

Újra indul a MagNet Bank Közösségi Adományozó Programjának (KAP) rendelkezési időszaka.  A bank ügyfelei Május 15-től június 25-ig rendelkezhetnek a rekord összegű, több mint 72 millió Ft-ról a projektetek javára.

Az Autisták Országos Szövetsége egy nagyszabású tehetségkutató fesztivál megrendezésére gyűjti a MagNet Bank ügyfeleinek szavazatát,

Esélyt adunk – esélyt KAPunk – tehetségkutató fesztivál az autista emberekért címmel.

 

Az Esélyt adunk- esélyt KAPunk Fesztivál keretében az AOSZ célja az autizmussal élő, tehetséges személyek esélyegyenlőségének biztosítása a művészet területén, az érintettek és családjaik integrációja emellett szabadidős program szervezése. A program keretében az AOSZ egy egy napos, fesztivál jellegű tehetségkutató műsort tervez, budapesti helyszínnel 2017. augusztusában, melyen az autizmussal élő személyek kibontakoztathatják tudásukat

  • zeneművészet (népzene, hangszeres zene, ének, egyéni illetve csoportos),
  • irodalom, színház,
  • táncművészet,
  • egyéb előadóművészet kategóriában.

 

A programra 16 éves kortól jelentkezhetnek, felső korhatár nélkül. A pályázat országos hatókörű, nincs területi korlátozás.

A kampány során a  MAgNet Bank ügyfelei a rendelkezési időszak alatt, vagyis 2017. május 15-től június 25-ig mintegy 72 061 456 Ft-ról dönthetnek a számukra legszimpatikusabb projekt javára.

A honlapon és NetBank felületén az AOSZ projektje is elérhet, a rendelkezési időszakról és a részletekről bővebb információ elérhető a Bank Facebook oldalán, valamint a KAP2017 eseményben.

 

Ha Ön is a MagNet Bank ügyfele,

szavazzon az Autisták Országos Szövetségének programjára!