Erzsébet-program: újra üdülhetnek a fogyatékkal élők

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány újra kiírta üdülési pályázatát az Erzsébet-program keretében, fogyatékkal élő emberek részére.

Az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítésére  – fogyatékossággal élők számára – nyújt támogatást az Alapítvány, üdülési szolgáltatások igénybevételére.  A kedvezményezettek olyan belföldön élő, 18. éven felüli, fogyatékossággal élő személyek, akik a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában, magasabb összegű családi pótlékban részesülnek, valamint a havi ellátásainak és jövedelmeinek teljes összege nem haladja meg a nettó 150.000 forintot.

A támogatásban kizárólag egy fogyatékossággal élő személy, illetve egy, 18. életévét betöltött kísérő személy pályázhat. A fogyatékossággal élő személy kísérő nélkül is jogosult pályázat benyújtására.


Az elnyert üdülési támogatás csak a támogatott számára kiállított Szálláshely Utalvány segítségével vehető igénybe a pályázati hozzájárulás befizetését követően, az előzetes szállásfoglalás során kiválasztott szállodában.

 A részletekről és az általános pályázati feltételekről EZEN a linken tájékozódhatnak az érdeklődők.

A pályázat benyújtható: 2016. november 25. napjáig,
a
www.erzsebetprogram.hu honlapon történt regisztrációt követően.