AOSZ ElsőSegély tanácsadás szolgáltatásunkat azért indítottuk el, hogy a diagnózis után ne maradjatok egyedül a kételyeitekkel, ne érjenek Benneteket felkészületlenül a mindennapi helyzetek az autizmus világában, gyermekeitek a legrövidebb időn belül a legjobb megoldásokat jelentő támogatásokat tudják igénybe venni. Legyen kivel beszélgetni, hiszen ezek a pillanatok minden szülő, család életében nagyon nehezek.

Segítünk, hogy mihamarabb megtaláljátok az utat az új élethelyzetben, hogy segítő beszélgetések, szakmai tanácsok sora tegyen képessé Benneteket arra, hogy a mindennapjaitokat kiegyensúlyozottan és boldogan tudjátok tölteni, mert olyan emberekkel beszélgethettek, akik megértenek, akik szakszerű és valódi segítséget nyújtó tanácsokat adnak és mindig lesz egy ismerős közeg, ahová bármikor visszajöhettek, ha néha nehezebbnek érzitek a hétköznapokat.

Az AOSZ ElsőSegély tanácsadás keretében segítő beszélgetést, autizmus szakmai tanácsadást és támogatást, valamint érdekvédelmi segítséget biztosítunk.

Mit nyújtunk?

  • Bizalmas légkörben nyújtunk lehetőséget arra, hogy az érzelmeidről, a megéléseidről, félelmeidről, kérdéseidről szakemberrel beszélgethess.
  • Segítséget adunk az információk feldolgozásában, az elfogadásban, az első lépések megtételében.
  • Tájékoztatást kapsz az elérhető járandóságokról, jogosultságokról, azok igénylésének módjáról, elérhető intézményekről, szolgáltatásokról.
  • Szakértő tanácsot kapsz a diagnózis, szakértői dokumentum és a szakszavak értelmezésében és az első lépések megtételében a könnyebb mindennapok felé.
  • Általános információt nyújtunk az autizmusról.
  • Személyre szabott tanácsot adunk azokra a helyzetekre, amit a legnehezebbnek érzel.

Ki veheti igénybe az AOSZ ElsőSegély szolgáltatást?

  • A frissen diagnosztizált autista felnőttek.
  • Frissen diagnosztizált autista gyerekek családtagjai, a velük találkozó szakemberek.

Hogyan vehetitek igénybe a szolgáltatást?

Regisztráció segítségével jelezzétek, hogy igénylitek a szolgáltatást és kollégáink hamarosan felveszik Veletek a kapcsolatot.

A SZOLGÁLTATÁSRA ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI.

A könyv a START gombra kattintva olvasható.