„Beszéljünk az abúzusról” – konferencia az FSZK szervezésében

„Beszéljünk az abúzusról” – konferencia az FSZK szervezésében

A konferencia fő témája, a fogyatékos személyeket érő abúzus, de előadásokat hallhatunk az abúzusról általában, a legnagyobb tabuként számon tartott szexuális abúzusról, az abúzus prevencióról és jogi háttérről is. A célunk, hogy beszéljünk az abúzusról, mely kortól, nemtől és mentális állapottól függetlenül mindannyiónkat érint, és felhívjuk a figyelmet arra, hogy vannak olyan társaink, akik élethelyzetükből, környezetük miatt, vagy állapotukból adódóan, kiszolgáltatottabbak. Az abúzus mindenkit érint, mert mindannyiunk feladata, hogy megelőzzük, beszéljünk róla és tegyünk valamit, ha már megtörtént.

A konferencia 2015. május 21-én, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (Budapest, 1097. Ecseri út 3., C 105-ös terem) épületében kap helyet.
A program 09:00 órától 15:30 óráig
tart kávészünetekkel és ebédszünettel együtt.

Az eseményen való részvétel ingyenes, de a terem befogadóképessége miatt (maximum 150 fő) regisztrációköteles. A konferencia pontos programja jelenleg véglegesítés alatt van. A regisztrált érdeklődők számára későbbiekben, e-mailen juttatjuk el azt, illetve az FSZK Nonprofit Kft. honlapján megtalálható lesz.

A programra a regisztráció az alábbi elérhetőségen lehetséges: http://fszk.hu/szervezeti-egysegek/hazai-es-nemzetkozi-kapcsolatok-irodaja/jelentkezes-az-abuzus-konferenciara-2015-majus-21/