Az AOSZ modellprogramjában kiképzett segítő keres szakdolgozati kutatásához résztvevőket

Az AOSZ modellprogramjában is sikeresen vett részt segítőként az a pszichológusnak készülő egyetemi hallgató, aki most szakdolgozati kutatásához szeretne teszteket felvenni autizmussal élő gyermekekkel Budapesten. Sok sikert kívánunk Sági Enikőnek a szakdolgozat elkészítéséhez, és közreadjuk a szülőknek szóló felhívását.

“Kedves Szülők!

Sági Enikő vagyok, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának végzős pszichológia alapszakos hallgatója. Szakdolgozati kutatásom témája a testvérek hatása a tudatelméletre autizmus spektrumzavarban érintett gyermekeknél. A kutatáshoz keresek olyan 4-13 éves autizmussal diagnosztizált gyermekeket, akik szívesen részt vennének egy maximum 30 perces vizsgálatban. Egyaránt keresek testvérrel rendelkező és egyke gyermekeket is. A részvétel anonim és önkéntes. A vizsgálathoz természetesen a szülők beleegyezésére is szükség van. A vizsgálat személyes találkozást igényel, melynek helyszíne vagy a gyermek otthona, vagy a szülő által választott egyéb helyszín.

Amennyiben felkeltettem a kedves szülők érdeklődését, az alábbi linken lehet jelentkezni a kutatásba: https://forms.gle/aDu5GjA1xRRVTEPs8

Ha kérdés merülne fel, vagy részletesebb tájékoztatást szeretne, keressen bizalommal a sagieniko@student.elte.hu e-mail címen.”