Tisztelt Tagok, Tagszervezetek!

 

Az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) elnökségében a megüresedett alelnöki tisztség pótlására 2015. május 16. napján közgyűlést tart. 

Kérjük a Tagságot, hogy vegyen részt a 2015. május 16-i közgyűlésen és adja le szavazatát! 

(A közgyűléssel kapcsolatos információkat folyamatosan feltöltjük ide: http://aosz.hu/az-aosz-kozgyulesei/)

A választás lebonyolítására az AOSZ hatályos Alapszabálya, SZMSZ-e, a Civil tv. és a Polgári Törvénykönyv alapján kerül sor. Az Alapszabály és az SZMSZ elérhető az AOSZ honlapján (www.aosz.hu).

 

Az AOSZ alapszabályának rendelkezése szerint elnökségi taggá csak olyan természetes személy rendes tagot lehet megválasztani, aki nem áll közügyektől eltiltás hatálya alatt és az összeférhetetlenségi szabályozás nem zárja ki megválasztását.

A tisztségviselői jelöltséghez szükséges, hogy legalább két Szövetségi tag a meghatározott tisztségre jelölje az adott személyt, és hogy az a jelöltséget elfogadja.

A választás első szakasza a jelölés

A jelölés 2015. március 31. – 2015. április 30. éjfélig tart. Ezen időszakban a Szövetség rendes tagjai jelöléseket küldhetnek postán és e-mailen. A jelöléseket a 1053 Budapest, Fejér György utca 10. címre, vagy az ujjeloles@esoember.hu e-mail címre kérjük küldeni.

 

Az érvényes jelölés tartalmazza:

  • A jelölő nevét és címét.
  • Az általa jelölni kívánt személy nevét.

 

A beérkezett jelöléseket a Jelölőbizottság értékeli, összesíti. A Jelölőbizottság tagjainak az Elnökség határozatával Cene Lajosnét, Máté Melindát, Kolobiskó Editet választotta.

A Jelölőbizottság érvényességi és összeférhetetlenségi szempontokat vizsgálva elkészíti a jelöltek listáját. Az AOSZ igény esetén – egyenlő feltételek biztosítása mellett – a jelöltek bemutatkozására a hírlevélben és az AOSZ honlapján lehetőséget biztosít.

 

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 1 354 1073-as telefonszámon, vagy az info@esoember.hu e-mail címen.

Tisztelettel várjuk Önt a 2015. május 16. napján 10.00-kor tartandó közgyűlésen!

A közgyűlés helyszíne: Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház (1138 Budapest, Dagály u. 15/A).

 

Budapest, 2015. március 30.

 

 

Kővári Edit

elnök