Tisztelt Tagok, Tagszervezetek!

Az Autisták Országos Szövetsége (AOSZ) elnökségében a megüresedett egy alelnöki és egy elnökségi tag pótlására 2014. december 13. napján közgyűlést tart.

Kérjük a Tagságot, hogy vegyen részt a 2014. december 13-i közgyűlésen és adja le szavazatát a jelöltek valamelyikére!

A választás lebonyolítására az AOSZ hatályos Alapszabálya, SZMSZ-e, a Civil tv. és a Polgári Törvénykönyv alapján kerül sor. Az Alapszabály és az SZMSZ elérhető az AOSZ honlapján (http://aosz.hu/rolunk/alapdokumentumok/)

Az AOSZ alapszabályának rendelkezése szerint elnökségi taggá csak olyan természetes személy rendes tagot lehet megválasztani, aki nem áll közügyektől eltiltás hatálya alatt és az összeférhetetlenségi szabályozás nem zárja ki megválasztását.

A tisztségviselői jelöltséghez szükséges, hogy legalább két Szövetségi tag a meghatározott tisztségre jelölje az adott személyt, és hogy az a jelöltséget elfogadja. 

A választás első szakasza a jelölés

A jelölés 2014. november 11. – 2014. november 27. napja között tart. Ezen időszakban a Szövetség rendes tagjai jelöléseket küldhetnek postán és e-mailen. A jelöléseket a 1053 Budapest, Fejér György utca 10. címre, vagy a jeloles@esoember.hu e-mail címre kérjük küldeni.

Az érvényes jelölés tartalmazza:

  • A jelölő nevét és címét.
  • Az általa jelölni kívánt személy nevét.

 A beérkezett jelöléseket a Jelölőbizottság értékeli, összesíti. A Jelölőbizottság tagjainak az Elnökség határozatával Fótos Dánielt, Máté Melindát, Kolobiskó Editet választotta.

A Jelölőbizottság érvényességi és összeférhetetlenségi szempontokat vizsgálva elkészíti a jelöltek listáját. Az AOSZ igény esetén – egyenlő feltételek biztosítása mellett – a jelöltek bemutatkozására a hírlevélben és az AOSZ honlapján lehetőséget biztosít.

Felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36 1 354 1073-as telefonszámon, vagy az info@esoember.hu e-mail címen.

 

Tisztelettel várjuk Önt a 2014. december 13. napján tartandó közgyűlésen! 

Budapest, 2014. november 11.                                                               

Kővári Edit

elnök

Tudnivalók a jelöltállításról 2014 december 13

A Közgyűlés elmarad! Új időpont lett kitűzve: 2015. január 17.