Az AOSZ kártya az Esélyautó kedvezmény-közösségéhez is elérhetőséget biztosít!

A képhez tartozó alt jellemző üres; imgpsh_fullsize_anim.png a fájlnév

Az Esélyautó Magyarország Kft. a fogyatékossággal élő emberek érdekében hozta létre azt a kedvezményközösséget, amely nemcsak a fogyatékossággal élő emberek gépjárműhöz való hozzájutását segíti, de számos további szolgáltatási területen (üzemanyag, élelmiszervásárlás) kedvezményekhez juttatja őket. A kedvezménylehetőségek sora folyamatosan bővül. Az Esélyautó tevékenységéről bővebben ITT lehet olvasni.

Minden fogyatékossági terület érintettjei részesülhetnek az Esélyautó által biztosított lehetőségekből, beleértve az autizmussal élő személyeket is. Ehhez első lépésként az AOSZ kártyával regisztrálni kell az Esélyautó honlapján ITT.

Az első 100 regisztráló között további nyereményeket sorsolnak ki:

https://www.eselyauto.hu/hirek-esemenyek/nyeremenyjatek-eselyauto/

Az Esélyautó által elérhető kedvezményekről az AOSZ folyamatosan tájékoztatást fog adni Hírleveleiben. Jelenleg a legfrissebb lehetőség a mobilitási program keretében biztosított kedvezményes autóvásárlás, melyről ITT lehet bővebben olvasni:

A Mobilitási Program felhívását is csatoljuk.

Kérdés esetén közvetlenül lehet az Esélyautóhoz fordulni az info@eselyauto.hu emailcímen, a 06 70 3242321, munkaidőben elérhető telefonszámon, vagy tájékozódni ITT.

Amennyiben ön még nem rendelkezik AOSZ kártyával, de szeretne igényelni, az ügyintézés jelenleg érvényes menetének leírását honlapunkon találja meg.