Az AOSZ Info-Pont irodák szolgáltatásairól hallottak előadást a Balatonföldvári Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Szolgálatának tagjai

A siófoki ARON Egyesület elnökét, Szabó-Tóth Éva Csillát és a siófoki AOSZ Info-Pont iroda munkatársát, Pulics Gergelyt kérte fel a Balatonföldvári Kistérség Szociális és Gyermekjóléti Szolgálata, hogy tartsanak előadást jelzőrendszeri tagjaiknak. A Balatonszárszón 2022. 04. 26-án megtartott eseményen a résztvevők bővíthették a helyi autizmus ellátással kapcsolatos ismereteiket.

Szabó-Tóth Éva Csilla bemutatta az ARON Egyesületet, beszélt tevékenységükről, céljaikról, jövőbeli terveikről, tapasztalataikról.

Pulics Gergely röviden bemutatta az AOSZ-t, majd az AOSZ Info-Pont irodahálóhálózat felépítését, célját és ismertette az AOSZ szolgáltatásait, valamint bemutatta az autista személyek mindennapjait támogató, egyénre szabható DATA szoftverrendszert.

Az eseményen védőnők, óvónők, családsegítők és önkormányzati dolgozók vettek részt. Reméljük, hogy az elhangzott információk segítik őket és szervezetüket mindennapi munkájuk során.