Autizmus-barát családi állatkerti program

MONTÁZS projekt autizmus munkacsoportja ezúttal a Fővárosi Állat- és Növénykert támogatásával szervez Autizmus-barát családi napot. A programra várják az állatok iránt érdeklődő, 8 éves vagy annál idősebb autizmussal elő gyermekeket, fiatalokat és családjaikat. A résztvevők 2 csoportban, tapasztalt zoopedagógusok vezetésével egyedi útvonalat járhatnak be, miközben izgalmas dolgokat tudhatnak meg az Állatkert lakóiról, csontokat vizsgálhatnak meg és közelebbről is megismerkedhetnek élő állatokkal. A program zárását követően lehetőség van játszóterezni, piknikezni vagy sétálni a kertben.

A program az állatkerti belépő díján kívül többletköltségekkel nem jár. A belépés díja egységesen 1000 ft/fő. Amennyiben rendelkeztek az Autisták Országos Szövetsége érvényes igazolványával, kérik, jelöljétek a lenti űrlapon és mindenképpen vigyétek magatokkal a programra.

Időpont:

2019. szeptember 6. péntek

Időtartam:

körülbelül 2,5 óra; 15:00 -17:30-ig

Helyszín:

Fővárosi Állat- és Növénykert (1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12)
Találkozó: 1440-kor Az Állatkert főbejáratánál

Jelentkezési határidő:

2019. augusztus 23. 12 óra

A program tervezhetősége és autizmus-barát jellegének biztosítása érdekében kérik, hogy amennyiben részt vennétek a programon, mindenképpen regisztráljatok!
A részvétel feltétele, hogy legalább 1 kísérő a rendezvény teljes ideje alatt tartózkodjon a gyermekekkel.

A korlátozott férőhely miatt a jelentkezések időrendi sorrendben kerülnek elfogadásra. A jelentkezők a részvételről 2019.08.26-ig kapnak visszajelzést.
A részletes tervezett programról a regisztrált jelentkezők e-mailben kapnak további tájékoztatást 2019.08.30-ig. Az autizmussal élő gyermekek, fiatalok számára segédanyagokat tesznek elérhetővé, melynek segítségével a családok előre felkészülhetnek a programra.

A programmal kapcsolatos kérdéseit Borsodi Zsófia várja a borsodi.zsofia@fszk.hu email címen, vagy a +36-1-4503247; +36306782610 telefonszámon.

Forrás és regisztráció az alábbi linkre kattintva:

www.fszk.hu