Április 2-án indult az AOSZ InfoBázis weboldal

Az Autisták Országos Szövetsége az AOSZ InfoBázis weboldallal segíti az autizmus megértését és a társadalmi befogadást. Az AOSZ InfoBázis weboldal keresőjét használva könnyebbé válik az internetes keresgélés. Egy helyről érhetőek el azok az autizmussal kapcsolatos információk, melyek megbízható, bizonyított és hatékony segítséget nyújtanak az érintett szülőknek, autizmus diagnózissal rendelkező személyeknek, autizmussal foglalkozó szakembereknek, orvosoknak, tanároknak és egyéb közszolgálati feladatokat ellátó személyeknek, valamint az autizmus iránt érdeklődőknek egyaránt.

Hazai és nemzetközi szakmai szervezetek, az AOSZ több mint 30 éves tevékenysége alatt beérkező igények és tapasztalatok hívták életre az oldalt. Az AOSZ InfoBázis kereső oldal tartalmait Szövetségünk a felhasználók keresési igényei alapján folyamatosan bővíteni fogja.

Az oldal fejlesztésében együttműködött a Pannon Egyetem, a szakmai támogatást az Autisták Országos Szövetségének stratégiai partnerei, az ELTE-Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és annak autizmus spektrum pedagógiája szakiránya és az Autizmus Alapítvány biztosítják.