AOSZ Tartalmas Pihenés 2024 – Újra megnyitjuk a pályázati lehetőségét

Az Autisták Országos Szövetsége idén az AOSZ Tartalmas Pihenés 2024 pályázat keretében 8 tagszervezet támogatásáról döntött. Ebben az évben még két tagszervezetünket tudjuk támogatni autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésében.

A cél továbbra is az, hogy tagszervezeteink az autista gyermekek és felnőtt társaink számára speciális szükségleteiknek megfelelő, tartalmas és élményekkel teli időtöltést nyújthassanak a pályázati támogatásból.

Kérjük a pályázókat, hogy figyelmesen olvassák el a részletes pályázati felhívást, ami ITT érhető el.

A pályázat célja: 2024. június 15 – szeptember 30. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági jogviszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezetének nincs tagdíj elmaradása, és a 2024. évi tagdíját is befizette, melyet nyilvántartásunkban ellenőrzünk.

Tervezett keretösszeg: 187 000 Ft/ pályázat

A pályázó szervezet vállalja, hogy a tábor neveként az AOSZ Tartalmas Pihenés 2024 elnevezést használja kommunikációjában.

A pályázó szervezet vállalja, hogy az AOSZ Tartalmas Pihenés táborról , a befejezést követő 2 héten belül képes élménybeszámolót küld (minimum 10 fotóval), amit az AOSZ honlapján és közösségi oldalán is megoszthat. 

Önrész vállalása nem szükséges, de az elbírálásnál előnyt jelent.

A pályázatok beérkezésének határideje postai úton és elektronikus formában:
2024. június 30. 24.00 óra.

A pályázattal kapcsolatban előzetes egyeztetés illetve további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen kérhető.

Kérjük, figyeljenek arra, hogy csak a részletes pályázati felhívásban szereplő módon és  határidőn belül, benyújtott pályázatokat tudjuk elfogadni.

A beérkezést követően az AOSZ minden érvényesen benyújtott pályázatról visszajelzést küld a pályázóknak. Az érvénytelen, illetve határidőn túl beadott pályázatok automatikusan elutasításra kerülnek.

Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség!

A pályázatok elbírálásának eredményéről a pályázók írásbeli értesítést kapnak, a nyertes pályázókról 2024. július 12-től  a www.aosz.hu oldalon is tájékozódhatnak.

Sikeres pályázást kívánunk!