“AOSZ Tartalmas Pihenés” 2024 pályázat

Az Autisták Országos Szövetsége 2024-ben is pályázatot hirdet tagszervezetei részére autista gyermekeket és felnőtteket fogadó nyári napközbeni vagy bentlakásos tábor megszervezésének támogatásához.

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek tehermentesítik a családokat. A cél továbbra is az, hogy tagszervezeteink az autista gyermekek és felnőtt társaink számára speciális szükségleteiknek megfelelő, tartalmas és élményekkel teli időtöltést nyújthassanak a pályázati támogatásból.

A pályázat célja: 2024. június 15. – szeptember 30. között megvalósuló nyári táborok pályázati rendszerben, évi egy alkalommal történő támogatása.

Pályázók köre: rendezett tagsági viszonnyal rendelkező AOSZ tagszervezetek. A rendezett tagsági jogviszony azt jelenti, hogy az AOSZ tagszervezetének nincs tagdíj elmaradása, és a 2024. évi tagdíját is befizette, melyet nyilvántartásunkban ellenőrzünk.

Tervezett keretösszeg: 1.870.000 forint, mely minimum 90 fő támogatását célozza, várhatóan minimum 10 szervezet támogatásának biztosításával, előfinanszírozott, vissza nem térítendő támogatás keretében.

A pályázatok beérkezésének határideje postai úton és elektronikus formában:
2024. május 14. 24.00 óra.

A pályázattal kapcsolatban előzetes egyeztetés illetve további felvilágosítás a palyazat@esoember.hu címen kérhető.

További információ és részletes pályázati felhívás ITT található.

Sikeres pályázást kívánunk!