AOSZ Tartalmas Pihenés 2023 tábor – Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület

A Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület az AOSZ Tartalmas Pihenés 2023 tábort 2023.08.22-től 2023.08.26-ig tartotta. Olvassátok el élménybeszámolójukat:
“A 3 napos bentlakásos tábor helyszíne a Túrkeve Termál- és Élményfürdő, Szálló, Apartman és Kemping volt, melyet követően 2 napos nyári napközbeni tábort szerveztünk szabadidős és kézműves tevékenységekkel az egyesület telephelyén.
Mindig pozitív élményekkel, tapasztalatokkal ér véget a tábor, ez idén sem volt másképp.
Kiemelném a program sikereként, hogy az egyik autista fiatalember, akit már évek óta minimális időre tudtunk a vízbe behívni – pedig gyerekként rendkívül szeretett fürdőzni – tavaly már elkezdte örömét lelni újra a strandolásban, kifejezetten sok időt töltött a medencében, még játszott is a vízben a kedvelt kisautós játékával. Idén pedig már nem csak a medencébe merészkedett be, hanem a Kneipp taposót, valamint a pezsgőmedencét és a sodrófolyosót is kipróbálta.
Tavaly is itt táboroztunk, de sajnos akkor a benti részeket nem tudtuk használni a fürdőben. Idén a fiatalok nagy örömére a benti részben lévő kényeztető strandelemeket is használhattuk ( pezsgőfürdő, masszírozó fúvókákkal ellátott medence, Kneipp taposó, gyógyvizes medence, csúszda). Nagyon sok fiatal először próbálhatta ki ezeket az élményelemeket, melyet szívesen meg is tettek.”