AOSZ kártyával igénybe vehető 2 újabb hely

Bővült az AOSZ által kibocsátott, érintettek kártyájával kedvezményt nyújtó helyek listája.

 

Veszprém Zoo logo

Az együttműködés keretében a Kittenberger Kálmán Növény-és Vadaspark Szolgáltató Kiemelten Közhasznú Nonprofit Kft. (cím: 8200 Veszprém, Kittenberger Kálmán utca 17.) továbbiakban, Veszprémi állatkert

biztosítja, hogy minden személy, aki rendelkezik az  AOSZ által kibocsátott, autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.) valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérője a Veszprémi Állatkert által megszabott, mindenkor érvényes kedvezményes jegyáron  vásárolhat belépőjegyet a Veszprémi  Állatkertbe. A jegyárak változtatásának a jogát a Veszprémi Állatkert fenntartja.

 

csopa logo

Az együttműködés keretében a Csodák Palotája Nonprofit Kft. (cím: 1222 Budapest Nagytétényi út 37-43.), továbbiakban, CSOPA vállalja, hogy szolgáltatásait az autizmussal élők számára minden technikailag lehetséges esetben elérhetővé teszi. Továbbá:

– biztosítja, hogy minden személy, aki rendelkezik az autizmusát igazoló kártyával és a hatóság által kibocsátott fényképes igazolvánnyal (személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, stb.) az aktuális jegyárak között feltüntetett jelképes áron vásárolhat belépőjegyet az intézménybe. Valamint a vele érkező 1 fő felnőtt kísérőnek ingyenes belépést biztosít. A jegyárakat a CSOPA évenként állapítja meg.

– lehetővé teszi, az hogy az érintett kártyával érkező látogató és 1 fő kísérője számára, hogy az erre kijelölt pénztárban soron kívül megvásárolja kedvezményes belépőjegyét.