Altatásos fogászat Miskolcon!

A President Fogászat csapata 2017. elején úgy határozott, hogy segítő kezet nyújtanak azok számára, akik nem tudnak megfelelő fogorvosi ellátáshoz jutni.

Bátorítani szeretnének mindenkit, aki eddig félt a fogorvosi fúró hangjától a fájdalomtól, az injekciótól és bármi fogászathoz kapcsolódó élménytől. Ezeknek a tapasztalatoknak a megváltoztatása érdekében tapasztalt altatóorvos-asszisztens csapattal szövetkeztek. A meglévő fogászati tapasztalatunk és a mellé szerveződött aneszteziológiai háttér segítségével képesek segíteni olyan embereknek, akiknek igénye volna fogorvosi ellátásra, de képtelenek leküzdeni az aggályaikat, esetleg olyan betegséggel élnek, amik nem tették lehetővé a megfelelő együttműködést. Hisznek abban, hogy az eddig elképzelhetetlennek tűnő kezelések nyugodt körülmények között elvégezhetőek és kiépíthető a kellő bizalom.

Elkötelezték magunkat ennek a szolgálatnak a teljesítésére és a régióban eddig egyedülálló módon sikerült azt megszervezni magánrendelői keretek között.

Dr. Maros Tamás, a miskolci President Fogászati Stúdió ügyvezető fogorvosának bemutatkozó levele IDE kattintva olvasható

Tovább…