A KAP programban támogatható a „Nők kékben” vándorkiállítás

Az AOSZ „Nők kékben” címmel programot indított, amelynek első állomása Budapesten, a Madách téren volt. A program célja, hogy „jó példák” bemutatásával erősítse az autizmussal érintett, nehezebb körülmények között élő családok, nők helyzetét, társadalmi elfogadottságát és aktív társadalmi szerepvállalását. A program során megvalósított fotókiállítás és abból készülő vándorkiállítás felhívja a figyelmet mindazokra az értékekre és erősségekre, melyekkel ezek a nők és családok hozzájárulnak az értékteremtéshez és a társadalmi sokszínűséghez!

Az Autizmus Világnapja alkalmából április 2-án megnyíló fotókiállítás, és az abból készülő vándorkiállítás az AOSZ országos „Ragyogj kékben!” kampányának része, amely Budapesten, a Madách téren és számos vidéki helyszínen kerül megrendezésre.

A „Nők kékben” program szakmai kivitelezője Komka Péter, az MTI fotóriportere, aki az autizmusban érintettek személyek fotózásában már nagy tapasztalattal rendelkezik, ismeri az autizmussal élő családok speciális helyzetét.

Az AOSZ „Nők kékben” vándorkiállítása a 77 kiválasztott támogatható projekt egyike a KAP programban. A MagNet Bank ügyfeleinek szavazatai juttatják el a kiállítást a vidéki helyszínekre.

A Közösségi Adományozási Program (KAP) egy olyan adományozási lehetőség, amelyet a MagNet Közösségi Bank a saját ügyfelei számára hozott létre, számukra azonban extra kiadást, megterhelést nem jelent. Az ügyfelek, szavazatukkal járulnak hozzá, hogy a BANK nyereségéből 10%-ot egy fontos cél támogatására szánjon, ezzel segítik saját környezetük fejlődését. Május 16. és június 12. között, az ügyfelek a Bank felületein keresztül támogathatják az általuk kiválasztott szervezet projektjét, a Bank által erre a célra fenntartott 63 millió forintos keretösszegből.

A KAP program május 16-án indult, az alábbi linken található bővebb információ: https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-bankrol/kap/2016

Hogyan rendelkezz?
NetBank felületeden, telefonon – (06-40) 20-40-60 – és személyesen bármelyik bankfiókban, valamint honlapon keresztül is megteheted egyéni kódszó megadásával.

Támogatnál még?
Ha használsz bankkártyát, válassz minket a Segítő Bankkártya Programban, hogy vásárlásaid összegének 1-3 ezrelékével is támogassa ügyünket a Bank.

 

KAP-pecsét   MagNet_Bank

KAP_indulás_fejléc