A III. Magyar Speciális Független Filmszemle versenyprogramjába autizmussal élő alkotók filmjei is beválogatásra kerültek

A III. Magyar Speciális Független Filmszemlére minden eddiginél több, összesen 87 film érkezett Magyarországról, a határon túlról és külföldről. A versenyprogramba került 74 film megtekinthető a III. Magyar Speciális Független Filmszemlén. A rendezvény 2017. október 26-án 9 órakor veszi kezdetét és október 27-én a 16 órakor kezdődő díjátadóval ér véget. A Filmszemle ideje alatt az alkotóknak lehetőségük lesz a zsűri tagjaival beszélgetni alkotásaikról, az értékelések október 26-a délutánjától folyamatosan tartanak.
Az AURA Autistákat Támogató Közhasznú Egyesület 2 tagja is nevezett saját filmjével, és örömmel értesültünk arról, hogy Bánfi Bence és Vadas László kisfilmje is bekerült a versenyprogramba, így megtekinthető a Filmszemlén.
Az alkotóknak ezúton is sok sikert kívánunk!

Autizmus témájú kisfilmek is találhatóak a versenyprogramban, mint például  Dicső Dániel és Gömbösné Hideg Viktória Sorsfordító című kisfilmje. 

Helyszín: Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest, Eötvös u. 10.
Időpont:2017. október 26-27.
Megnyitó: 2017. október 26. 9 óra
Ünnepélyes díjátadó: 2017. október 27. 16 óra

A belépés ingyenes, de érdemes korábban érkezni a terem limitált befogadóképessége miatt!

 

A részletes program ITT megtekinthető.

A műsorfüzet letölthető pdf formátumban IDE kattintva látható