A BEN Egyesület is részt vesz a XIX. Eger Civil Ünnepe rendezvényen

Ben Egyesület rendezvénye

 

Az Autisták Országos Szövetségének egyik egri tagszervezete, a BEN – Autista és Autisztikus Gyerekekért Közhasznú Egyesület részt vesz a hevesi megyeszékhelyen megrendezésre kerülő XIX. Eger Civil Ünnepén.
A rendezvény célja megismertetni Eger város közérdekű problémáinak megoldásáért és a közösségi értékek megteremtéséért dolgozó civil szervezetek tevékenységét,munkájuk eredményeit a város lakóival és az ide látogató bel- és külföldi vendégekkel. Az ünnep házigazdái az Egri Civil Kerekasztalba tömörült civil szervezetek.

Az esemény idén 19. alkalommal kerül megrendezésre. Ez jó példája annak, hogy a helyi civil szervezetek széles társadalmi összefogással sokat tehetnek a város, a megye kulturális értékeinek közvetítéséért, az emberi, közösségi kapcsolatok erősítéséért.Fenntartása, fejlesztése  önkormányzati , városi intézményi  támogatással, nagy civil összefogással és sok önkéntes munkával  valósul meg. Ebben az évben az Egri Civil Kerekasztal által megbízott – civil szakemberekből álló – Eger Ünnepe szervezőbizottság, a Cukorbetegek Egri Egyesületének, mint jogi személynek a vezetésével végzi az előkészületeket és a program megvalósítását.

A program részletes leírását megtalálják itt.

További információ:
Jakabné Jakab Katalin: 06-70-366-3778